WOZ-WAARDE 2017

Recent heeft u hem weer ontvangen of u ontvangt deze binnenkort: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw (verhuurde) woning of bedrijfspand. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerendezaak-, inkomsten-, erf-, waterschaps- en mogelijk ook vennootschapsbelasting.
Regelmatig wordt de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog vastgesteld. Ook kunnen er bijzondere omstandigheden zijn die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen.

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs, is in samenwerking met het landelijk opererende WOZ-Consultants gespecialiseerd in het verlagen van de door de gemeente bepaalde WOZ-waarde. Als gevolg hiervan betaalt u als eigenaar van een onroerende zaak al snel honderden euro’s per jaar minder belasting. Voor eigenaren van grote en middelgrote bedrijven gaat dit al snel om (tien)duizenden euro’s.

Omdat de samenwerking met WOZ-Consultants vorig jaar goed bevallen is, willen wij deze mogelijkheid nadrukkelijk onder uw aandacht brengen. Het kan u écht geld schelen.

Een WOZ-bezwaarprocedure voor uw eigen woning is geheel GRATIS. Voor bedrijfspanden en overige objecten geldt het no-cure no-pay principe. Dit houdt in dat u alleen 25% excl. BTW van het gerealiseerde voordeel op de gemeentelijke belastingen betaalt als de WOZ-waarde naar beneden wordt bijgesteld.

Direct uw WOZ-waarde door ons op juistheid laten beoordelen? Klik dan op de deze link

en meld uw pand online aan. Of stuur een kopie van het aanslagbiljet per e-mail op info@bdsaa.nl aan ons toe.

We zien uw aanvraag graag tegemoet.

  • Nieuws

  • Advies Erfbelasting Financieringen Inkomstenbelasting Loonbelasting Omzetbelasting Oudedagsvoorzieningen Vennootschapsbelasting