3 x Vast-formule

De door BDS ontwikkelde “3 x Vast-formule” is een efficiënte werkwijze die ons in staat stelt om voor u tot 20% besparing op uw accountantskosten te realiseren.

De traditionele accountantskantoren hebben hogere kosten voor bijvoorbeeld het lidmaatschap van hun beroepsorganisatie of omdat zij binnen uw dossier veel meer tijd moeten besteden aan allerlei nutteloze formulieren. Deze kosten willen zij uiteraard terugverdienen en daarom worden deze dus doorberekend aan u als klant. Een hoger uurtarief per dienst is het gevolg, zonder dat u daar werkelijk meerwaarde aan heeft.

Bij BDS Fiscale & Financiële Adviseurs werken wij anders. Wij werken met de door ons ontwikkelde “3 x Vast-formule”. Dit houdt voor u veel voordelen in.

  • Vaste werkzaamheden:
    Wij voeren de van tevoren afgesproken vaste werkzaamheden voor u uit.
  • Vaste prijs:
    U komt bij BDS nooit voor verassingen te staan. De werkzaamheden worden verricht tegen van tevoren afgesproken vaste prijzen.
  • Vaste relatiebeheerder:
    Doordat u een vaste contactpersoon heeft bij BDS, kunnen wij u een veel persoonlijker dienstverlening bieden.

Dat houdt in dat wij de afgesproken vaste werkzaamheden tegen een vaste prijs voor u verrichten. U werkt daarbij met 1 vaste relatiebeheerder binnen BDS. Een goede communicatie staat daarbij zeer hoog in het vaandel.

Nieuws

  • Advies Erfbelasting Financieringen Inkomstenbelasting Loonbelasting Omzetbelasting Oudedagsvoorzieningen Vennootschapsbelasting