Administraties

Administraties

Het administratiekantoor dat met u meedenkt. Voor iedere ondernemer is het voeren van een correcte administratie van groot belang. Niet alleen omdat dit een wettelijk vereiste is, maar meer nog omdat u inzicht wilt hebben in het financiële reilen en zeilen van uw onderneming. Zonder een deugdelijke financiële administratie is dit een utopie. Een groot gedeelte van de bedrijfsvoering moet blind kunnen varen op de cijfers die voortvloeien uit de administratie. Belangrijke beslissingen voor de toekomst kunnen zonder een deugdelijke administratie niet worden genomen.

Wij nemen u uw administratie graag uit handen. Uw aandacht, interesse en tijd kunt u dan richten op uw “core business”.

Natuurlijk bent u als ondernemer ook kritisch op de kosten. Niet gemaakte kosten zijn immers het eerste verdiend. BDS Fiscale & Financiële Adviseurs biedt u volledige dienstverlening aan en dat tegen tarieven die (ver) onder die van de traditionele accountantskantoren liggen. In overleg met u wordt bepaald welke werkzaamheden wij voor u verzorgen en welke zaken u zelf kunt of wilt blijven doen. Aan de hand van de met u gemaakte afspraken over de door ons te verrichten activiteiten, komen wij tot een vaste prijsafspraak. Dus u weet precies waar u aan toe bent en er zijn geen verrassingen achteraf. Bovendien kunt u voor vragen altijd bij ons terecht, zonder dat daarvoor direct kosten in rekening worden gebracht.

Bij BDS geeft u de rust dat het goed zit met uw administratie. Klik hier en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen of bel ons nu op 010-2861360.

Nieuws

  • Advies Erfbelasting Financieringen Inkomstenbelasting Loonbelasting Omzetbelasting Oudedagsvoorzieningen Vennootschapsbelasting