Concurrent van het traditionele accountantskantoor

Wij gaan de concurrentie aan met de traditionele accountantskantoren. Bent u klant bij een stoffige accountant die slechts 1x per jaar op bezoek komt om de jaarrekening te bespreken? Dan nodigen wij u uit om het verschil bij BDS te ervaren… Wij zijn voor onze relaties een passende en betrouwbare partner die, o.a. door een continue communicatie, een grote toegevoegde waarde voor haar klanten heeft. Wij doen dat door intensief persoonlijk contact met en actieve begeleiding van u als klant. Daardoor kunt u altijd op het juiste moment op bepaalde situaties inspelen.

Wij opereren op de markt van de accountants en leveren nagenoeg dezelfde diensten. Maar met één groot verschil. Onze prijzen zijn tot circa 20% lager dan bij de “traditionele” accountantskantoren.

Onze toegevoegde waarde is met name op het adviesterrein aantoonbaar aanwezig. Bij BDS Fiscale & Financiële Adviseurs werken (universitair en HBO-geschoolde) fiscalisten, financieel planners en bedrijfsadviseurs en onze administratieve medewerkers beschikken over een hoogwaardig denk- en werkniveau. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt onder andere gewaarborgd door de permanente educatie die wij als adviseurs volgen. Wij zijn onder meer aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (www.rb.nl) en de Federatie Financiële Planners (www.ffp.nl).

Dat geeft u een gerust gevoel dat uw zaken bij BDS in vertrouwde handen zijn.


Nieuws

  • Advies Erfbelasting Financieringen Inkomstenbelasting Loonbelasting Omzetbelasting Oudedagsvoorzieningen Vennootschapsbelasting