Financiële planningen en toekomstvoorzieningen

U heeft een redelijk overzicht van uw financiële situatie en bent op de hoogte van financiële ontwikkelingen. Maar eigenlijk heeft u te weinig tijd om u er echt in te verdiepen. U wilt wel graag weten of u verschillende financiële zaken goed heeft geregeld en of er wellicht dingen zijn waaraan u nog niet heeft gedacht.

BDS heeft gecertificeerde financieel planners in huis. Zij kunnen u helpen een beter inzicht en overzicht te krijgen van uw huidige financiële situatie. Onze planners brengen alle relevante privé en zakelijke aspecten logisch met elkaar in verband. Zij helpen met het in kaart brengen van uw persoonlijke financiële situatie, zodat u precies weet hoe u er financieel voor staat.

Eerder stoppen met werken? Uw (klein)kinderen financieel ontzorgen? Uw bedrijfsopvolging goed geregeld hebben? De experts van BDS Fiscale & Financiële Adviseurs wat u kunt doen om uw wensen voor de toekomst te realiseren. Oudedagsvoorzieningen als pensioen, lijfrente en de fiscale oudedagsreserve zijn daar belangrijke instrumenten voor.

Het advies dat wij u bieden is op maat, deskundig en betrouwbaar. Onze planners beschikken niet alleen over veel praktijkervaring, maar zijn ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij weten dus goed wat er bij u aan vragen kan leven. Daardoor is hun toegevoegde waarde duidelijk en zijn zij een volwaardig gesprekspartner voor u.

Neem vandaag nog contact op met BDS voor een gratis adviesgesprek via ons contactformulier of ons telefoonnummer 010-2861360.

Nieuws

  • Advies Erfbelasting Financieringen Inkomstenbelasting Loonbelasting Omzetbelasting Oudedagsvoorzieningen Vennootschapsbelasting