Belastingadviseur Utrecht

Als u op zoek bent naar een belastingadviseur in Utrecht en omgeving, raden wij u aan om deze pagina aandachtig door te lezen. Niet iedereen kan snel zijn draai vinden in de belastingwetgeving. Dat is op zich logisch, want ieder mens heeft zijn sterkere en minder sterke punten. Het is ook geen probleem. Er is immers vrijwel niets veranderlijker dan de fiscale regelgeving. Als dit plaatje ook voor u geldt, raden wij u dringend aan om contact op te nemenmet één van onze belastingadviseurs, die u in Utrecht, maar ook in de omgeving met raad en daad terzijde zullen staan.

De actualiteit

De actualiteit – zoals het inmiddels alom bekende Belastingplan van de Nederlandse overheid, maar ook recente belastingrechtspraak – kent voor ons geen geheimen. De gevolgen van dergelijke regelingen en uitspraken voor u als ondernemende belastingplichtige bespreken wij graag met u. Vanzelfsprekend is BDS Fiscale & Financiële Adviseurs thuis in alle belastingen. Wij nemen u de zorg rondom de belastingaangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting vakkundig uit handen.Maar ook uw vragen over dividendbelasting, schenkbelasting en erfbelasting beantwoorden wij nauwkeurig. Wij zijn als belastingadviseur in Utrecht, Noord-Holland en in Zuid-Holland – met een team van gespecialiseerde fiscalisten – uw rechterhand in dit doolhof van wetten en regels. Een belastingadviseur doet echter meer dan het verzorgen van de aangiften. En juist daar ligt de kracht van BDS Fiscale & Financiële Adviseurs. Met andere woorden, u vindt bij ons de antwoorden op uw vragen, zelfs als deze vragen nog niet bij u zijn opgekomen. Proactief met u als ondernemer meedenken, dat is waar wij ons als belastingadviseur in Utrecht (en zeer wijde omgeving) mee willen profileren.

Wat kunt u van onze belastingadviseurs in Utrecht verwachten?

Op het gebied van advisering ondersteunen wij u als ondernemer graag bij fiscaal-juridische vraagstukken m.b.t.:

  • uw ondernemingsvorm
  • diverse juridische overeenkomsten
  • fiscale controles en bezwaar- en beroepsprocedures
  • fusies en overnames
  • bedrijfsopvolging binnen de familie- of werknemerssfeer
  • pensioenen van u en uw medewerkers
  • inkomens-, vermogens- en successieplanningen
  • fiscaal interessante beloningsvormen.
.

U heeft als ondernemer een belangrijke plaats

Centraal in de aanpak van BDS staat niet onze eigen wijsheid. Nee, de belangen van u en uw onderneming zijn onze focus. Daarmee heeft u als ondernemer een belangrijke plaats in de wereld van uw eigen belastingadviseur. Vraagt u zich af hoe u belasting kunt besparen? Wij gaan voor en met u op zoek naar de mogelijkheden. Nogmaals: niet onze mogelijkheden, maar uw mogelijkheden! De fiscale voordelen vergroten uw financiële capaciteiten. Een goede belastingadviseur voldoet aan een aantal voorwaarden. Wij van BDS voldoen daaraan. Als deskundig belastingadviseur staat BDS dan ook voor u klaar! U zoekt een ‘Belastingadviseur in Utrecht’? Neem dan vrijblijvend contact op met BDS Fiscale & Financiële Adviseurs. Dit kan niet alleen via het contactformulier, maar vanzelfsprekend ook telefonisch op 030-6013437.