Pensioenadviseur Rotterdam

Heeft u een onafhankelijke pensioenadviseur in Rotterdam en omgeving nodig? Lees dan verder… Er is veel te doen over de pensioenen in Nederland. De AOW-leeftijd gaat – zoals alom bekend – naar 67 jaar. Iedereen wordt geacht langer te werken.

Heeft dat gevolgen voor u als ondernemer? Ja, natuurlijk zult u hier rekening mee moeten gaan houden. Zowel als het gaat om uw eigen pensioenvoorziening, als wanneer u personeel in dienst heeft. Ook in het personeelsbeleid is dit immers een wezenlijk punt. BDS is als belastingadviseur en pensioenadviseur in Rotterdam en omgeving uw steun en toeverlaat in beide situaties.

Pensioenvoorziening

Bent u ondernemer, dan bent u zelf verantwoordelijk voor uw appeltje voor de dorst. U bouwt uw eigen pensioeninkomen op.

Een door de overheid gefaciliteerde mogelijkheid is de bekende FOR (Fiscale Oudedagsreserve). Deze fiscale reserveringsmogelijkheid dient een hoger doel, namelijk: u als ondernemer. Maar er zijn meer opties. Denkt u bijvoorbeeld aan beleggingen, levens- en kapitaalverzekeringen en doelgericht sparen. De pensioenadviseurs van BDS helpen u de juiste keuzes te maken. Aan de hand van uw financiële gegevens analyseren wij uw financiële huishouding en bespreekt onze pensioenadviseur de diverse opties.

Pensioen en uw personeel

Als goed werkgever zorgt u goed voor de belangen van uw personeel. Ook op het gebied van hun pensioenvoorziening. Onze pensioenadviseurs helpen u graag, als u uw personeelsleden op een doeltreffende manier wilt informeren over de ontwikkelingen op het gebied van pensioenen. Een schriftelijke brochure, een informatieve training/bijeenkomst, of gewoon op de achtergrond met u meedenken… Het kan allemaal. Uw belangen staan bij ons centraal. Onze flexibiliteit is ons handelsmerk.

Wist u dat de motivatie van uw personeel stijgt, als u zich bekommert om hun wel en wee, zowel in het heden als in de toekomst? En daarbij is een goede informatiestroom rondom het pensioen absoluut van waarde!

Wat doen wij als pensioenadviseur in Rotterdam?

Zoals u van een goede pensioenadviseur mag verwachten, is onze vakkennis steeds up-to-date. Maar waar onderscheidt BDS zich mee? Met vakkundige ondersteuning! Uw pensioenvraagstuk is onze zorg; dat is het centrale thema!

Wij bestrijken met ons pensioenadvies natuurlijk een groter gebied dan Rotterdam, maar focussen ons in deze bijdrage wel op de havenstad. Van een Rotterdamse pensioenadviseur mag u ‘geen woorden, maar daden’ verwachten. Een stelling waar wij ons graag aan houden.

Ook voor onafhankelijk pensioenadvies in Amsterdam, Utrecht en pensioenadviseurs in Nederland kunt u prima terecht bij BDS Fiscale en Financiële Adviseurs.

Wij nodigen u daarom graag uit om de proef op de som te nemen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, of telefonisch op 010-2861360. Dan kunnen wij in een persoonlijk gesprek samen onderzoeken wat onze pensioenadviseurs voor u kunnen betekenen.