Over BDS fiscale & financiele adviseurs

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs combineert het beste van twee werelden, de kennis en ervaring van een (middel)groot advieskantoor; maar ook de flexibiliteit en het aantrekkelijke prijspeil van het administratiekantoor ‘’om de hoek’’.

BDS fiscale & financiële adviseurs

BDS fiscale & financiële adviseurs

Wij zijn het ontbrekende puzzelstuk in de financiële organisatie van een bedrijf en zijn goed in staat de behoeften van de ondernemer op financieel gebied te taxeren en hierin op een adequate wijze te voorzien.

Daarnaast beschikken wij over een betrouwbaar netwerk van dienstverleners die uitstekend in staat zijn om werkzaamheden die in het verlengde van onze activiteiten liggen op zich te nemen. Denk daarbij aan notarissen, advocaten, banken, makelaardij, (auto)leasemaatschappijen en onafhankelijke adviseurs in verzekeringen.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres als u gekwalificeerd financieel / administratief personeel op verschillende kennis- en opleidingsniveaus zou willen inhuren. Wij leveren de juiste persoon op de juiste plaats, aangezien wij beschikken over snel inzetbaar personeel.

BDS Fiscale en Financiële Adviseurs is zonder meer het ontbrekende puzzelstuk binnen uw financiële organisatie!

Onze activiteiten bestaan onder meer uit:

De adviseurs van BDS

Onze adviseurs en fiscalisten kunnen u adviseren bij alle voorkomende fiscaal-juridische processen zoals:

Meer weten? Klik hier om ons een bericht te sturen of bel ons nu op 010-2861360.

Nieuws

  • Advies Erfbelasting Financieringen Inkomstenbelasting Loonbelasting Omzetbelasting Oudedagsvoorzieningen Vennootschapsbelasting