Jan Baljeu

Jan Baljeu

Jan Baljeu

Jan Baljeu (1965) is sinds 1 mei 1994 betrokken bij de klantenportefeuille van BDS Fiscale & Financiële Adviseurs. Jan is in 1988 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden in de studierichting belastingrecht, directe belastingen. Hierna is hij een aantal jaren werkzaam geweest bij Ernst & Young. Tijdens dit dienstverband heeft hij ook enkele praktijkgerichte opleidingen doorlopen en is hij lid geworden van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Jan is onze specialist omtrent alle fiscale aspecten van oudedagsvoorzieningen,  bedrijfsopvolgingen en estate- en successieplanningen. Als gecertificeerd RB-belastingadviseur ziet hij het als een uitdaging de fiscale druk voor al onze klanten te minimaliseren.

Jan is getrouwd en heeft drie kinderen. Jan is een fervent motorrijder en toert dan ook graag in de heuvels van de Ardennen of de Duitse Eifel. Jan is erg sportief. Hij korfbalt, doet aan fitness en loopt regelmatig hard. In de sport is hij net zo fanatiek als in zijn advieswerkzaamheden.

 

Nieuws

  • Advies Erfbelasting Financieringen Inkomstenbelasting Loonbelasting Omzetbelasting Oudedagsvoorzieningen Vennootschapsbelasting