Over BDS

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs combineert het beste van twee werelden, de kennis en ervaring van een (middel)groot advieskantoor; maar ook de flexibiliteit van het administratiekantoor ‘’om de hoek’’.

Molen 4 Houten

Veel fiscale en financiële verplichtingen zijn complex. Waardoor overzicht niet vanzelfsprekend is.

Met onze kennis en ervaring zorgen we voor financieel overzicht en kan je tijdig bijsturen.

De vaste gezichten van BDS

211028 Accountant en administratie kantoor 002

Jan Baljeu

Jan is al vanaf de aanvang van het kantoor (1994) als belastingadviseur betrokken bij de klanten van BDS, sinds 1999 ook als partner.

Hij heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden (1988 afgestudeerd), heeft intensieve en praktijkgerichte opleidingen voltooid bij o.a. een big 4-kantoor en beroepsorganisaties (NOB en RB) en blijft up-to-date door middel van cursussen, seminars/webinars en studietrajecten. Mede daarom mag hij zich ook gecertificeerd RB-adviseur noemen.

Jan vindt het belangrijk om de klanten goed te kennen, zodat hij weet wat er speelt en welke zorgen de klant heeft. Hij is ervan overtuigd dat de klant op die manier het beste geholpen kan worden.

Een warme band met de klant leidt tot het meest optimale resultaat. Door zijn meer dan 30 jaar ervaring is hij van veel markten thuis. Zijn expertise ligt vooral op het gebied van toekomstvoorzieningen (pensioenen, lijfrenten), fiscale en financiële planning en rechtsvormkeuze.

Hij vindt het telkens weer een uitdaging om voor de klant de meest voordelige fiscale oplossing te bedenken.

211028 Accountant en administratie kantoor 001

Martin de Smit

Martin is in 1997 in dienst getreden bij de voorloper van het huidige kantoor en is sinds 2004 partner bij BDS. Hij is volledig bevoegd AA-accountant en heeft ruime ervaring als allround bedrijfsadviseur.

Als ervaren accountant komen allerhande en uiteenlopende vraagstukken uit de MKB-praktijk op zijn bordje. Deze vraagstukken kunnen bedrijfseconomisch, fiscaal, juridisch of administratie-technisch van aard zijn. Het maakt eigenlijk niet uit: Martin kan daar behulpzaam bij zijn of weet de klant te helpen door hem of haar door te leiden binnen zijn omvangrijke netwerk.

Martin is een kei in de begeleiding van de aan- of verkoop van ondernemingen, het begeleiden van kredietaanvragen, het adviseren omtrent investeringsbeslissingen en opstellen en beoordelen van begrotingen en ondernemingsplannen.

U ziet, hij is echt een financiële duizendpoot. Want ook het optreden als sparringpartner voor het realiseren van financiële doelen is hem op het lijf geschreven. Voorts is Martin binnen BDS mede eindverantwoordelijk voor de samenstelpraktijk. De persoonlijke relatie met de klant is voor hem heel belangrijk.

211028 Accountant en administratie kantoor 004

Manuela Dusati

Manuela is sinds 2009 werkzaam bij BDS en is sinds 2018 ook partner van het kantoor. Zij is volledig bevoegd AA-accountant en daarnaast ook gecertificeerd financieel planner (CFP).

Manuela houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften, maar ziet het ook als een uitdaging om klanten op basis van een up-to-date administratie pro-actief te adviseren over financiële issues.

Als young professional is ze helemaal thuis in de moderne vormen van het voeren van boekhoudingen (geheel online en digitaal) en kan daar perfect over adviseren en assisteren bij de inrichting daarvan. Zij is mede door haar kennis hiervan goed in het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Daarnaast verzorgt Manuela graag financiële planningen op maat voor zowel ondernemers als particulieren. Zij vindt het van groot belang om bijtijds over de financiële toekomst na te denken en zo mogelijk daar tijdige maatregelen in te nemen. Een goede persoonlijke band met haar relaties is daarvoor onmisbaar, zij hecht daar een grote waarde aan.

211028 Accountant en administratie kantoor 003

Peter Oskam

Peter Oskam is al sinds 1997 in dienst bij het kantoor en is register belastingconsulent (RBc).

Hij stelt fiscale aangiften en jaarrekeningen samen, en fungeert met al zijn ervaring als relatiebeheerder. Peter is een vertrouwd gezicht voor vele klanten en hij vindt klantrelaties, en het daarbij behorende persoonlijke contact ook erg belangrijk.

Als klanten vragen aan Peter stellen, dan staat hij altijd klaar en wil hij hen vooruit helpen. Het klantencontact en de vaste relaties vindt hij dan ook fijn bij BDS.

211028 Accountant en administratie kantoor 005

Timo de Smit

Timo de Smit werkt sinds 2017 bij BDS en is assistent accountant. Timo heeft zijn Bachelor Accountancy (HBO) afgerond en houdt zich bezig met allerlei werkzaamheden.

Zo verwerkt hij administraties, stelt hij jaarrekeningen samen en bereidt hij fiscale aangiften voor.

In digitalisering en automatiseren van administraties is Timo erg thuis, en hij vindt het leuk om betrokken te zijn bij het gehele administratieve proces van een klant.

De oplossing voor jouw bedrijf

Fiscaal nieuws